U posljednjem kolu regularnog dijela prvenstva naši rukometaši su gostovali u Križevcima kod neugodnog KTC-a za koji igraju i naši bivši igrači predvođeni bivšim igračem i trenerom Bjelovara, Daliborom Sokačem.

U prvom poluvremenu sve je bilo u znaku Bjelovara koji je igrao odličnu obranu te su konstantno bili u vodstvu. Šteta je što to nije kapitalizirano sa većim vodstvom nego samo 2 pogotka razlike na odmoru. Za to zasluge idu i domaćinima koji se nisu mislili predati niti jedne sekunde te se vidjelo da će to biti rovovska bitka do samog kraja.

Početkom nastavka igrači trenera Cikoje su otišli na najveću razliku, 11:16, te se mislilo da će možda prelomiti utakmicu u sovju korist, ali nažalost to nije bilo tako. Domaćini su zaigrali bolje u obrani predvođeni odličnim vratarom Šutalom te se lagano prednost topila. Križevčani su uspjeli okrenuti rezultat u svoju korist potpuno u 53. minuti te vodstvo nisu ispuštali do kraja.

Nakon ovog neuspjeha je sigurno da Bjelovar prenosi 6 bodova u Ligu za ostanak te da nam predstoji velika borba za opstanak u društvu najboljih. U proljetnom dijelu prvenstva naši Kesizupci će igrati protiv Ribole Kaštela, Metković Mehanike, Varaždina, Zameta i Rudara iz Ruda.

 

KTC - Bjelovar 29:26 (11:13)

Bjelovar: Prvonožac, Valinčić, Trninić, Jurišić 7, Potnar 5, Ćurić 1, Kozić, Komar, Šehić 1, Lulić, Grgić (8 obrana), Grizelj 2, Šimunović 2, Vidović 3, Lukačec 5, Hećimović. Trener: Hrvoje Cikoja.