U posljednjem jesenskom kolu Bjelovarčani su otišli put Vidovca gdje su protiv istoimene druge ekipe tražili pobjedu kako bi osigurali jesenski naslov u trećeligaškom društvu. Domaćini su utakmicu čekali sa puno motiva jer su htjeli skinuti lidera pred uvijek glasnom i pravom rukometnom publikom.

Prvo poluvrijeme donijelo je igru praktički bez obrana uz izrazito brzu igru s obje strane. Bjelovarčani se nisu uspjeli odvojiti niti prelomiti utakmicu ni na koji način jer su uporni domaćini uspješno odrađivali zadatke koje je trener postavio pred njih. Na predah se otišlo rezultatom 20:18 za goste.

U drugom dijelu se opet igralo na mahove, gosti povedu 4 razlike pa domaći smanje na 1, ali u zadnjih 15-ak minuta su mladi Bjelovarčani ipak uspjeli povećavati svoju razliku te mirno privesti utakmicu kraju rezultatom 29:35. Snaga ove ekipe se vidjela u tome kako su se gotovo svi igrači upisali u strijelce te su golovi bili pravilno raspoređeni što je znak da svaki pojedinac se cijelu jesen podredio ekipi te je to rezultiralo prvim mjesto na kraju prvog dijela prvenstva. Čestitamo ovim mladićima uz nadu da će se tako i nastaviti u proljetnom dijelu sezone.


Videovec II - Bjelovar II 29:35 (18:20)

Bjelovar II: Hećimović, J. Čulo 3, Brletić 1, Kojić 5, Lacković 3, Tomljanović, Budemac 4, Ivančan 2, Tuković, Dubravac 3, Saraja 5, Mihailić 3, Šukman 4, Švenda 2, Šogorić. Trener: Mario Ladić.