U unaprijed odigranoj utakmici 12. kola zbog europskih obaveza Sesvećana, naša momčad je pretrpjela novi visoki poraz. Na tradicionalno teškom gostovanju Kesizupci su solidno krenuli u susret, a li ponovno oslabljeni nisu uspjeli parirati mladim i razigranim igračima Sesveta koji su na odmor uspjeli otići sa prednošću od 20:15.


U nastavku susreta Bjelovar se dosta dobro držao do 40. minute te su čak i prijetili domaćima, ali nekoliko vezanih grešaka su potpuno odvele utakmicu u smjeru domaćina. Zadnju četvrtinu utakmice je na terenu bila budućnost našeg kluba te su se sa nekoliko poteza pokazali te ukazali da vrlo brzo mogu preuzimati važnije uloge u igri.


Najbitnije je istaknuti kako ovaj rezultat ne znači ništa u borbi za opstanak u društvu najboljih, a i bitno je kako su skoro svi igrači ostali zdravi za nastavak prvenstva.

 

Sesvete - Bjelovar 40:29 (20:15)


Bjelovar: Prvonožac (4 obrane), Trninić 1, Jurišić 2, Potnar 1, Dubravac 2, Kozić, Komar 1, Šehić 5, Jurjević 3, Lulić 3, Grgić (2 obrane), Šimunović 1, Valinčić 4, Vidović 3, Lukačec 3, Hećimović (4 obrane). Trener: Hrvoje Cikoja.