U večernjem terminu u srijedu je održan zajednički trening selekcija U-17 i U-15 pri čemu je u istome sudjelovalo ukupno 27 mladih rukometaša. Inicijativa za sami trening je pokrenuta od trenera prve momčadi, Hrvoja Cikoje, a njemu su u održavanju treninga pomogli pomoćni trener Goran Višić, kondicijski trener Robert Milčić te trener vratara Mario Ladić. Asistenciju u treningu su imali od prvotimaca Denija Prvonošca, Davida Budemca, Luke Jurišića te Vanje Šehića.


Tema treninga je bio šuterski trening uz dio kondicijskog. U kondicijskom dijelu naglasak je bio na školu trčanja, a šuterski dio je bio koncipiran da iz različitih vježbi i zadataka igrači šutiraju sa svojih pozicija pod opterećenjem.

Treneri su bili zadovoljni viđenim, a okupljeni roditelji i znatiželjnici su uspjeli vidjeti kako se djeca kluba snalaze u trenažnom okruženju. Ovo je bio prvi trening takvog tipa, a nastavak slijedi sa mlađim generacijama u narednom razdoblju te će se to uvesti kao praksa barem jednom mjesečno do kraja sezone.