U našoj dvorani održan je drugi krug MŽRL u mini rukometu, a u toj ligi jedino naš klub participira sa 3 ekipe. Svi koji su bili zdravi su igrali, svaka ekipa po 4 utakmice te su se pokazali kao najbolja škola rukometa u okolici.


Ekipa Bjelovar 1 je ostvarila sve 4 pobjede i to redom 12:10 protiv Lipe, 12:7 protiv Daruvara, 11:1 protiv Koprivnice te naposlijetku 8:7 protiv Ilove te nakon dva kruga su jedina ekipa bez izgubljenog boda. Za ovu ekipu igraju dječaci mahom 2013. godišta te oni koji su već dulje vrijeme u klupskom sustavu.


Bjelovar 2 je ostvario tri tijesna poraza te jednu pobjedu. Redom su u neizvjesnim završnicama izgubili od Garešnice 9:7, Lipe 7:5, Daruvara 6:5, a u posljednjoj utakmici su bili bolji od Koprivnice 6:5. Ovu ekipu sačinjavaju dječaci 2014. godišta koji treniraju manje od godinu dana.


Bjelovar 3 je ekipa satkana od početnika te za sada ne mogu očekivati puno dobrih rezultata, ali s obzirom na volju i energiju koju imaju ti dječaci mahom 2015. godišta su oduševili svojom borbenošću.


Čestitke trenerima, dječacima te roditeljima koji budno prate sve na prikazanoj igri te ponašanju i možemo biti sretni kad vidimo kakva budućnost čeka naš klub.