10. kolo treće lige donijelo je derbi između prve dvije momčadi na ljestvici s time da je RK Varaždin imao bod prednosti prije ove utakmice. Mladi Bjelovarčani su odlučno krenuli u utakmicu kako bi pokazali da im je mjesto u samom vrhu te su već nakon 10-ak minuta počeli lomiti otpor gostiju.


Kako se poluvrijeme približavalo tako je i razlika bivala sve veća te su domaći igrači na poluvrijeme otišli sa visokom prednošću od 27:11. Prednjačila je domaća momčad čvrstom igrom u obrani iz koje se izrodilo puno kontri te brzih polukontri čime su potpuno demoralizirali goste iz Varaždina. 


U drugom dijelu Bjelovarčani niti u jednom trenutku nisu se opuštali te je prednost rasla do konačnih ogromnih 51:25. Tom pobjedom Bjelovar II je zasjeo na prvo mjesto ljestvice te će u idućem kolu na gostovanju u Vidovcu pokušati potvrditi izgledni naslov jesenskog prvaka.


Bjelovar II – Varaždin 51:25 (27:11)


Bjelovar II: J. Čulo 4, L. Čulo 6, Kozić 8, Lacković 5, Brletić 1, Budemac 6, Tomljanović, Ivančan, Tuković, Dožudić 2, Dubravac 4, Saraja 1, Mihailić 2, Šukman 5, Komar 3, Švenda 4, Hećimović. Trener: Mario Ladić.