U nedjelju poslije podne je u Dvorani europskih prvaka bio pravi praznik rukometa jer je nakon dosta godina u Bjelovaru gostovao prvak PPD Zagreb predvođen svim najjačim adutima. Utakmica je gostima stigla u trenutku dokazivanja novom treneru, Slavku Goluži te kao priprema za Ligu prvaka. U takvoj konstelaciji snaga naša momčad nije imala previše šansi oduprijeti se jakim gostima.


Od samog početka naši igrači su bili malo impresionirani pa su Zagrebaši vrlo brzo stekli visoku prednost koju su povećavali iz minute u minutu.


U nastavku utakmice gosti nisu spuštali tempo, a Bjelovarčani su pokušavali sve što je u njihovoj moći, pogotovo mladi igrači. No, tako nešto nije bilo dovoljno da se zaprijeti Zagrebu koji je slavio sa uvjerljivih 19 pogodaka razlike.


Nakon utakmice je bila prilika da se okupljena publika podruži sa sjajnim Zagrebašima, a kad se dvorana ispraznila naši igrači su zajedno sa gostima imali druženje uz nogometnu utakmicu Hrvatska – Kanada.


Bjelovar – PPD Zagreb 23:42 (11:22)

Bjelovar: Prvonožac (6 obrana), Valinčić 2, Jurišić 3, Potnar 3, Dubravac 3, Kozić, Komar 1, Šehić 2, Jurjević 2, Lulić 3, Grgić (1 obrana), Šimunović, Vidović 2, Lukačec 2, Hećimović (3 obrane).

Trener: Hrvoje Cikoja.