Još jednu pobjedu su ostvarili naši Kesizupci, ovaj put na domaćem terenu protiv Đakova. Našoj momčadi nije smetao ni izostanak teško ozlijeđenog trenera Željka Čagalja kojeg je zamijenio njegov pomoćnik Mario Ladić, kao ni neigranje Leona Lukačeca i Alena Komara.

Sam početak utakmice je bio kao iz snova jer smo poveli sa 5:0, no nakon toga smo dobili nekoliko isključenja što su gosti iskoristili i primaknuli se na samo pogodak zaostatka. No, cijeli susret je naša momčad imala utakmicu pod kontrolom te smo na poluvrijeme otišli sa 19:14.

U nastavku naša momčad je zaigrala puno čvršće u obrani te smo zabili dosta lakih golova, a bitno je da su većinom naši mladi igrači bili na terenu te su još jednom dokazali kako se s pravom računa na njih. Do kraja utakmice se naša prednost povećavala te završila na konačnih plus 11.

U slijedećem kolu igramo u Sisku u još jednom derbiju gdje nas očekuje jako dobar domaćin te se naši igrači moraju dobro kroz tjedan pripremiti na još jedan zahtjevan test.

Bjelovar – Đakovo 36:25 (19:14)

BJELOVAR: Poljak 1(13 obrana), Prvonožac, Vidović, Kos, Trninić 2, Lukačec 4, Lacković, Jurjević 8, Šimunović 3, Budemac, Došljak 4, Saraja 3, Pedić 2, Marić 2, Baković 6, Kozić 1, TRENER: Željko Čagalj