Ove subote smo bili domaćini predzadnjoj momčadi lige, Valpovki, te smo ubilježili još jednu visoku pobjedu te na najbolji način najavili seriju teških utakmica koje su pred nama.

Prvih 10-ak minuta utakmice gosti su se držali u egalu, a tada se naši dečki malo više opuštaju i ostvaruju veću prednost koja je u nekim trenucima iznosila 7 pogodaka razlike. Do poluvremena gosti su uspijeli smanjiti naše vodstvo na 17:12.

Početni dio drugog dijela gosti su se opet držali dok su imali snage do 26:20, ali tada nastupa na scenu naša odlična obrana sa odličnim vratarima te radimo seriju 8:0. Do kraja smo čak i povećali vodstvo za konačnih plus 17.

U slijedećem kolu gostujemo protiv jako dobre Slatine koja je protekle sezone nesretno ispala u kvalifikacijama za Premijer ligu te se nadamo da će naša momčad prikazati sve što zna kako bi tog gostovanja došli sa bodovima.

Bjelovar – Valpovka 39:22 (17:12)

BJELOVAR: Poljak 1 (10 obrana), Prvonožac (11 obrana), Čulo 2, Komar 4, Trninić 2, M. Lukačec 6, Lacković, Jurjević 3, Šimunović 4, Budemac 1, Došljak 3, Valinčić, Saraja 2, Marić 5, Baković 5, Kozić 1, TRENER: Željko Čagalj