Nakon poraza u Požegi bilo je važno vratiti se na pravi način odmah protiv Dugog Sela bez obzira na neke ozljede i bolesti tokom tjedna koje smo imali u ekipi.

Prvi dio smo odigrali dosta u grču u napadu, ali je obrana bila na vrlo visokom nivou te nismo dopuštali gostima da povedu. Pred kraj poluvremena smo sve više uspijevali završiti svoje napade, a veliki razlog tome je bilo kad smo bili sa samo tri igrača na terenu da smo zabili gol te je naš vratar Poljak zaustavio zicer te smo na taj način poljuljali uporne goste.

U drugom dijelu smo se potpuno razigrali te čvrstom obranom i raznovrsnim i brzim napadom smo povećavali svoju prednost koja je u jednom trenutku iznosila plus 13. Do kraja su gosti samo mogli malo smanjiti, ali naša pobjeda je i više nego zaslužena te nam je dobro došla jedna tako mirnija utakmica.

U slijedećem kolu gostujemo u Zagrebu protiv Novog Zagreba koji ijoš nema bodova, ali igra brzi i neugodan rukomet, a na nama je da se dobro spremimo i donesemo kući nove bodove.

Bjelovar – Dugo Selo 32:22 (13:9)

BJELOVAR: Poljak (13 obrana), Prvonožac (1 obrana), Čulo 2, Vidović, Kos Kalanja, Komar 4, Trninić 6, M. Lukačec 3, Lacković 1, Jurjević 7, Šimunović, Valinčić, L. Lukačec 3, Saraja 2, Marić 1, Kozić 3, TRENER: Željko Čagalj