Naša prva momčad je prvi put poražena ove sezone na gostovanju u Požegi. Bio je to derbi ovog kola u kojem su odlični, iskusni Požežani iskoristili naše slabosti i dokazali da je njihova dvorana skoro neosvojiva tvrđava.

U utakmicu smo ušli dosta loše te su domaćini poveli visokih 9:5. Nakon toga se konsolidiramo te dostižemo njihovu prednost i igramo sve bolje kako se bliži kraj poluvremena kojeg dočekujemo u egalu sa 14:14.

Nastavak utakmice je odlično počeo za nas jer smo poveli dva razilike, ali nakon našeg posljednjeg vodstva u 42. minuti kad je bilo 19:20 u potpunosti smo stali. Igra u napadu je bila previše brzopleta, a obrana nije bila na nivou koji je potreban u ovoj utakmicu te su domaći serijom 11:3 prelomili utakmicu u svoju korist.

Ove subote u 19:14 dočekujemo Dugo Selo koje je nakon lošeg ulaska u sezonu počelo sa dobrim igrama i skupljanjem bodova pa pozivamo sve navijače da nas ponesu u potraz za novim bodovima.

Požega – Bjelovar 32:27 (14:14)

BJELOVAR: Poljak (5 obrana), Prvonožac (7 obrana), Čulo, Kos Kalanja, Komar 4, Trninić 2, M. Lukačec 4, Lacković, Jurjević 3, Šimunović 2, Došljak, Valinčić 1, L. Lukačec 7, Saraja, Marić 3, Kozić 1, TRENER: Željko Čagalj