Kao i svake godine, Rugvica organizira najveću ligu mini rukometa na ovim prostorima, a mi nastupamo sa dvije momčadi, onom 2014. te 2015. godišta.

Prvi su na parket izašli igrači 2015. godišta, a većini njih je to bio prvi nastup na utakmicama, no bez obzira na to odigrali su jako dobro te ostvarili jednu ponbjedu te dva nespretna poraza. Prvo su pobijedili Rugvicu 7:5, a zatim su ostvarili dva minimalna poraza, 10:9 od Ivanića te 9:8 od Sedmerca. Za momčadi trenera Dalibora Ostrmana nastupili su: Andrej Sitar, Niko Pavlović, Oskar Ćuić, Patrik Malnar, Luka Markovinović, Bartol Obran, Pavle Težak, Juraj Čačić, Matija Zorić i Leo Dokmanović.

Nešto stariji dječaci 2014. godišta su odigrali četiri utakmice te su ostvarili maksimalan učinak uz odličnu igru i zalaganje. Redom su padali Rudar sa 13:3, zatim Petrinja sa 12:2, Sisak sa 11:4 te na kraju Moslavina sa 12:5. Odličan je to uvod u dugačku ligu te se s pravom može reći da je primjetan ogroman napredak kod ove generacije. Za ekipu trenera Matka Trajkovskog nastupili su: Maksim Ladić, Adam Tabar, Balša Lalatović, Lovro Mikulić, Vito Ristić, Adam Špehar, Matej Kršul, Šimun Težak, Filip Šimunović, Gabrijel Kranjec i Karlo Iveković.

Već ovoga vikenda kreće natjecanje u našoj Međužupanijskoj ligi, a turnir počinje u našoj dvorani u subotu u 9:00.