Ove subote u sklopu 1. HRL sjever u Bjelovaru je gostovala mlada momčad Nexe-a 2, a naši momci su uz pravu borbenost ostvarili i četvrti uspjeh u isto toliko nastupa.

U prvom dijelu su brzi gosti zadavali nam dosta problema te kažnjavali svaku našu tehničku grešku. Naše vodstvo je trajalo prvih 20-ak minuta kad su nas gosti stigli. Pred kraj prvog dijela čak su Našičani imali i 3 pogotka prednosti što smo smanjili do odmora na 16:18.

U drugom dijelu krenuli smo dobro i okrenuli rezultat na 20:18, ali opet nekoliko grešaka vraća goste u igru te u 47. minuti oni imaju zadnje vodstvo na utakmici od 26:27. U tom trenutku je naš novi vratar Ivan Poljak zaključao vrata, a naša igra je postala tečnija i brža te smo serijom od 5:0 prelomili utakmicu u svoju korist.

U slijedećem kolu u nedjelju u 17:00 gostujemo u Požegi protiv odličnog domaćina koji ima iskusnu ekipu te su godinama u samom vrhu ove lige. Želimo sreću i mirnu ruku našim igračima.

Bjelovar – Nexe 2 36:30 (16:18)

BJELOVAR: Poljak (14 obrana), Prvonožac (4 obrane), Vidović, Kos Kalanja, Komar 5, Trninić 2, M. Lukačec 4, Lacković 1, Jurjević 3, Šimunović 6, Došljak 3, Valinčić, L. Lukačec 7, Saraja, Marić 4, Kozić 1, TRENER: Željko Čagalj