Drugu pobjedu u trećem nastupu ostvarila je naša druga momčad i to u prvoj utakmici na domaćem terenu. Protivnik nam je bio Daruvar koji je došao na ovu utakmicu bez osvojenih bodova od prije, ali pun elana da to promijeni u lokalnom derbiju.

Sam početak utakmice pripao je našim dečkima koji su održavali prednost od 2-3 pogotka razlike, a na odmor se otišlo sa našom najvećom prednosti od 17:13.

Prvih 10-ak minuta nstavka odigrali smo još bolje te povećali prednost na 21:15, ali tada se bude i gosti te uz mnoštvo naših isključenja malo po malo primiču se nama rezultatski. Nekoliko puta su došli na samo jedan razlike, ali uvijek smo uspjeli zabiti gol da se opet odvojimo. U infarktnoj završnici gosti su imali priliku za bod, gol su postigli, ali je vrijeme već isteklo pa su naši momci mogli zasluženo slaviti pred mnogobrojnom publikom.

U slijedećem kolu naša momčad gostuje kod prvog favorita prvenstva, Petrinje, gdje će pokušati ostvariti nove bodove.

Bjelovar II- Daruvar 29:28 (17:13)

Bjelovar II: Žulić, Lešnik 2, J. Čulo 1, Ač, Švenda, Kojić 1, Lacković 4, Saraja 7, Tomljanović, Ivančan, Mihailić 7, Šukman 1, Marić 4, Brletić, Budemac 2, Tuković. TRENER: Goran Višić.