Drugo kolo 2. HRL sjever nam je donijelo još jedno gostovanje i to kod pretendenta na ulazak u viši rang, iskusne ekipe Zaprešića. Naša momčad je odigrala još jednu dobru utakmicu i samo su ih nijanse dijelile od novih bodova.

U samom početku utakmice uspjeli smo ostvariti vodstvo od tri pogotka razlike, ali kako se poluvrijeme približavalo tako su se domaćini približavali i dostigli nas.

Početko nastavka odlazimo na najveću prednost od 21:17, ali tada domaćini učvršćuju obranu te se opet približavaju. U samu završnicu se ulazi sa egal rezultatom, ali Zaprešić ima nešto više sreće i spretnosti te preokreće rezultat u svoju korist. U zadnjoj minuti smo smanjili na 30:29, ali nismo imali više vremena za uzeti barem bod. Čestitamo našim dečkima na borbenosti i zalaganju te ih podržavamo i dalje u slijedećim utakmicama.

Slijedeće kolo nam donosi i prvo domaćinstvo ove sezone kada ćemo ugostiti stare znance, Daruvar na domaćem terenu pa zovemo sve navijače da dođu podržati našu mladu momčad.

Zaprešić – Bjelovar II 30:29 (16:16)

Bjelovar II: Lešnik 1, Žulić, J. Čulo 3, Ač 1, Švenda 1, Tomljanović, Ivančan, Kožalski, Saraja 1, Mihailić 12, Šukman 4, Marić 3, Lacković 1, Budemac 2, Tuković. TRENER: Goran Višić.