Ovoga vikenda su u klupskim prostorijama potpisana nova tri stipendijska ugovora sa mladim nadama našeg kluba i ovom prigodom čestitamo našim rukometašima uz želju da opravdaju naše povjerenje.

Da krenemo od najstarijeg, a to je Šimun Marić. Šimun je rodom iz Slavonskog Broda, a u naš klub je došao prije pet godina. Nažalost, Šimun je pretrpio i dvije teške ozljede koljena, ali sad je ovaj ljevoruki mladić u fazi povratka te se od njega u budućnosti očekuje da unaprijedi desnu stranu našeg napada.

Još jedan ljevoruki igrač je također vezan za klub, a to je Josip Čulo, dijete našeg kluba od prvih rukometnih dana. Josip je kao i Šimun 2005. godište te igra na poziciji desnog krila. Ovaj mladić je uvijek davao sve od sebe na terenu, a to će raditi i u budućnosti.

Najmlađi član ove trojke je Matej Tuković, rođen 2006. godine u Daruvaru, a našem klubu se priključio prije godinu dana. U ovom kratkom razdoblju što je s nama je pokazao i dokazao da je spreman za visoke domete, a samo je na njemu da kao vratar izgradi svoju budućnost.

Još jednom čestitke ovim sjajnim mladićima!