Ovoga petka naša selekcija U-15 je gostovala u mađarskom Balatonboglaru gdje su ih ugostili domaćini iz Akademije NEKA. Nakon njihovog gostovanja u Bjelovaru u siječnju ovo je jedan mali nastavak suradnje sa mađarskom nacionalnom akademijom te se nadamo da će u budućnosti biti sve više vrsta suradnje sa sjajnim Mađarima koji imaju sjajne uvjete.

Ovo je bila prva utakmica pod novim trenerom Hrvojem Cikojom te su naši mladići nakon 10-ak odrađenih treninga odigrali odličnu utakmicu protiv renomiranog protivnika. Igrala su se tri poluvremena, a konačan rezultat bio je 40:38 u korist Mađara.

To je bio jedan dobar ispit za našu momčad te su uspjeli pokazati svoj talent i borbenost. Ovog tjedna nastavljaju s treninzima, a za vikend sudjeluju u Osijeku na Memorijalnom turniru.

Pod vodstvom trenera Hrvoja Cikoje na ovoj utakmici su: Fran Žulić, Patrik Mladenovski, Borna Nadilo, Matija Švenda, Vito Rakačić, Borna Matić, Petar Đipalo, Lukas Šurić, Ivan Mrkša, Emanuel Fištrović, Domagoj Cikoja, Tibor Rakačić, Vito Novak, Šandor Budemac, Vito Gusak, Igor Radičević, Bartol Kudumija, Damjan Čavlović.

Ovim putem se još jednom zahvaljujemo NEKA Akademiji na gostoprimstvu i suradnji.

Köszönöm!