U protekla četiri dana u Poreču je igrana završnica Prvenstva Hrvatske u kategoriji U-13 pri čemu je naša momčad osvojila 18. mjesto u konkurenciji 20 najboljih.

U grupnoj fazi smo prvo igrali protiv Metković Mehanike pri čemu smo direktno sa puta pomalo umorni odigrali nešto slabije te ostvarili poraz od 10:25. U drugoj utakmici prvog dana smo pokazali puno više te u konačnici nesretno izgubili od Osijeka 21:22.

Drugog dana smo prvo igrali protiv jake Kozale koja nas je svladala 22:10, a u posljednjoj utakmici grupe smo imali sraz protiv Siska u još jednoj triler utakmici gdje smo ostali kratkih rukava nakon poraza 17:16.

Treći dan turnira je krenulo razigravanje te smo u utakmici protiv Ivančice Ivanec prosuli visoko vodstvo od 5 pogodaka razlike te smo u konačnici izgubili na sedmerce 23:22. Nakon toga je uslijedila i jedina pobjeda na prvenstvu protiv Viro Virovitice koju smo potpuno nadigrali rezultatom 18:16. Naš Gabrijel Berec je izabran za najboljeg igrača utakmice.

Posljednjeg dana prvenstva smo u utakmici za 17. mjesto igrali protiv Koprivnice te pomalo umorni izgubili 17:12.

Bilo je to jedno veliko iskustvo za naše mladiće koji su se iskazali ponašanjem i zalaganjem te su uz malo sreće u ključnim trenucima mogli biti puno bolje plasirani.

Pod vodstvom trenera Zlatka Dozana i Davora Lamze na prvenstvu su nastupili: Vito Gusak, Jakob Trajkovski, Gabrijel Berec, Lovro Zimet, Noa Lalatović, Domagoj Cikoja, Bartol Kudumija, Damjan Čavlović, Matija Despetović, Igor Radičević, Pavle Obran, Fran Žulić, Niko Vukalović, Karlo Mihailić i Jakov Kožalski.