Naša momčad nastupila je na završnici kao prvak regije Sjever te smo u grupi za protivnike imali Poreč, Zadar 1954 te Maksimir Pastelu. 

Prvog dana natjecanja igrali smo protiv Poreča kojeg smo nadigrali u svim elementima igre te ostvarili pobjedu od 28:22. Naš vratar Matej Tuković izabran je za igrača utakmice. 

Drugog dana slijedili su još dvije utakmice u grupi. Prvo smo igrali protiv jakog Zadra 1954, a loše odigrano prvo poluvrijeme nam je odredilo turnir do kraja. Na kraju su Zadrani slavili rezultatom 28:22. U popodnevnom terminu nam je trebala pobjeda protiv Maksimir Pastele od 4 pogotka razlike kako bi ušli u četvrtfinale, ali istu nismo uspjeli ostvariti. Već u prvom poluvremenu utakmice smo imali 3 dosta teške ozljede stožernih igrača što je utjecalo i na ostatak momčadi pa smo izgubili bez ispaljenog metka, 15:24. 

Trećeg dana natjecanja nam je uslijedila prva utakmica razigravanja koju smo igrali protiv Karlovca. Desetkovani ozljedama dosta smo loše ušli u utakmicu te smo dopustili protivniku da povede čak 7 pogodaka razlike. No, malo po malo smo stizali prednost, čak i poveli, ali smo u zadnjim sekundama primili izjednačujući gol te nakon toga izgubili u lutriji sedmeraca 21:22. 

Suobta nam je donijela jutarnji okršaj sa Trsatom koji smo odigrali angažirano od prve sekunde te smo čak u jednom trenutku vodili 12 pogodaka razlike. U zadnjim minutama je slijedilo opuštanje što su Riječani iskoristili da smanje rezultat na konačnih 25:19. Igrač utakmice bio je naš desnokrilni napadač Josip Čulo. 

Zadnjeg dana natjecanja slijedila nam je bitka za 13. mjesto u kojoj smo ostali tokom utakmice bez još 2 igrača zbog ozljeda pa ne čudi konačni poraz od 24:16.  

Bez obzira na plasman treba čestitati dečkima na borbenosti i zalaganju te svemu što su ostvarili ove sezone u natjecanjima na kojima su nastupali.