Posljednju utakmicu ove sezone naša prva momčad je odigrala u porečkoj dvorani Žatika u polufinalu Kupa Hrvatske protiv Trogira koji se pobjedom plasirao u svoje povijesno finale.

Sam početak utakmice je bio nervozan s obje strane, ali su se ipak Trogirani u tome bolje snašli i brže prilagodili te preuzeli vodstvo. Cijelo prvo poluvrijeme je proteklo u prednosti naših protivnika od 3 do 5 pogodaka razlike, a na odmor se otišlo sa 7:12.

U nastavku smo pokušavali izvući sve što se moglo, približavali smo se, ali smo i u ključnim trenucima griješili kako bi potpuno uhvatili Trogir. U samu završnicu se ušlo sa rezultatskim minusom od 23:27, ali smo uspjeli serijom 3:0 smanjiti no, nažalost, više nije bilo vremena da ponovimo čudo iz četvrtfinala.

Na taj način je stavljen zastor na neuspješnu sezonu prve momčadi, a u predstojećem razdoblju nam slijedi slaganje momčadi za slijedeću godinu i pokušaj ekspresnog povratka u najviši rang natjecanja.

Bjelovar – Trogir 26:27 (7:12)

Bjelovar: Prvonožac, Valinčić 2, Trninić 4, Jurišić, Potnar, Ćurić, Kozić 2, Komar, Lacković, Jurjević 4, Lulić 4, Grgić (9 obrana), Šimunović 1, Došljak 1, Vidović, Lukačec 8. Trener: Hrvoje Cikoja