Nakon jako dobro odrađenog regularnog dijela sezone i osvajanja prvog mjesta u regiji Sjever, pred našom momčadi U-17 je završnica Prvenstva Hrvatske u Poreču gdje će nastupiti 16 najboljih momčadi.

Naša momčad se nalazi u skupini B gdje će za protivnike imati momčadi Poreča, Zadra 1954 te Maksimir Pastele. Poreč je završio treći u regiji Zapad i oni su naš prvi protivnik u srijedu 24.05. u 19:45. Drugi protivnik nam je prvak južne skupine, izrazito jako Zadar 1954, a ta utakmica se igra u četvrtak, 25.05. u 12:45. Posljednju utakmicu u skupini igramo također u četvrtak protiv Maksimira koji je bio četvrti na regiji Središte, a početak je zakazan u 17:15.

Na završnici će nastupiti: Petar Kožalski, Matej Tuković, Leon Žulić, Luka Čulo, Roko Jandroković, Josip Čulo, Marko Švenda, Damjan Pondelak, Karlo Ač, Luka Šogorić, Ante Brletić, Martin Mihailić, Noa Perok, Gabrijel Šukman, Ivan Tomljanović. Uz trenera Maria Ladića u stručnom stožeru će biti fizioterapeut Mateo Šarčević. U Poreču će u podršci još biti i, nažalost ozlijeđeni, Srđan Dožudić, Jan Kojić i Šimun Marić.

Sve utakmice će biti prenošene uživo preko YouTube kanala HRS-a. Sretno našim dečkima!