Ovog vikenda je u organizaciji RK Ivanska odigran još jedan turnir MŽRL u mini rukometu, a na turniru su nastupile opet naše tri ekipe. Još jednom smo brojnošću i igrom dokazali da dobro radimo sa djecom te da su iz dana u dan svi naši „klinci“ sve bolji.

Ekipa Bjelovar 1 je ostvarila pobjede u sve četiri odigrane utakmice te su pokazali da su najbolja ekipa u ovom natjecanju. Prvo su svladali domaćina Ivansku sa 13:9, a za tim su slijedili uspjesi protiv Novske 17:4, protiv Daruvara 16:10 te naposlijetku protiv Ilove 12:7.

Bjelovar 2 je u pet odigranih utakmica ostvario dvije pobjede i tri poraza. Izgubili su od Garešnice 8:6, Daruvara 10:3 te Novske 11:1. Do pobjeda su došli u dvoboju sa Bjelovarom 3 rezultatom 12:8 te u posljednjoj utakmici protiv Koprivnice kada je bilo 10:5.

Bjelovar 3 je u četiri odigrane utakmice uspio osvojiti jedan bod i to protiv Garešnice kada je rezultat bio 6:6. Porazi su uslijedili protiv Koprivnice 4:13, već opisano protiv Bjelovara 2 8:12 te protiv Daruvara rezultatom 9:11.

Čestitamo svima na prikazanim igrama i ponašanju te već željno očekujemo zadnji turnir lige koji bi se u lipnju trebao održati u našoj dvorani.