U posljednjim utakmicama pred već osiguranu završnicu naše dvije momčadi selekcije U-13 dočekali su u zaostalim utakmicama momčad Varaždina. Bjelovar 1 je ostvario pobjedu te na taj način su dečki osvojili 3. mjesto na regiji iza Ivanca i Varaždina 1930.

Bjelovar 1 je igrao prvu utakmicu koja je bila poprilično zanimljiva pogotovo u prvom poluvremenu kada su se obje momčadi izmjenjivale u vodstvu pa su na kraju gosti otišli sa minimalnom prednošću na odmor. U nastavku je ipak do izražaja došla veća kvaliteta naše momčadi koja je brzo okrenula rezultat te do kraja ostvarila prednost, a na kraju je semafor pokazivao 24:19.

Bjelovar 2 je na kraju natjecanja ostao pri samo dvije pobjede u sezoni jer su u ovoj utakmici od njih bili bolji Varaždinci. Naša momčad je pružila dobar otpor u prvom dijelu, ali su Varaždinci bili bolji te na odmor otišli sa plus 4. U drugom poluvremenu, nažalost, nije bilo mogućnosti vratiti se u utakmicu pa su tako gosti odnijeli bodove iz naše dvorane.

Sada našoj selekciji slijedi završno pripremanje za nastaup na završnici koja se igra u lipnju u Poreču.

Bjelovar – Varaždin 24:19 (11:12)

Bjelovar: Gusak 6, Trajkovski, Berec 3, Zimet 4, Cikoja, Kudumija 6, Čavlović, Vukalović 5, Mihailić. Trener: Zlatko Dozan.

Bjelovar 2 – Varaždin 19:24 (8:12)

Bjelovar 2: Radaković 4, Đurin 3, Radičević 5, Lalatović 4, Višić, Ač 1, Vozdecki, Novak 2, Obran, J. Kožalski, M. Kožalski, Despetović. Trener: Zlatko Dozan.