Posljednju utakmicu u Premijer lii smo odigrali na domaćem terenu protiv posljednje plasiranog Zameta te smo ostvarili minimalnu pobjedu od 31:30. To je bio naš zadnji nastup u najvišem rangu natjecanja te se nadamo da ćemo već slijedeće godine opet biti u društvu najboljih.

Od samog početka utakmice igralo se gol za gol, a kako je poluvrijeme odmicalo tako smo se odvajali te otišli na odmor sa 18:14.

Mladi i uporni Riječani se nisu dali i nagrizali su našu prednost u nastavku te uspjeli doći u egal, ali smo mirnijom završnicom ostvarili pobjedu. Priliku su dobili svi igrači sa određenom minutažom te su na najbolji način završili ovu za nas tešku sezonu.

Pred momčadi su još dodatne pripreme za završnicu Kupa Hrvatske te se već počinju poslagivati kockice za slijedeću sezonu kako bi se probali vratiti odmah u najviši rang natjecanja.

Bjelovar – Zamet 31:30 (18:14)

Bjelovar: Prvonožac (13 obrana), Valinčić 1, Trninić 1, Jurišić 7, Potnar, Ćurić 4, Kozić, Komar, Lacković 2, Jurjević 2, Lulić 2, Grgić (1 obrana), Šimunović 1, Došljak 3, Vidović 1, Lukačec 7. Trener: Hrvoje Cikoja