Posljednje kolo Lige za prvaka donijelo nam je gostovanje u Čakovcu gdje smo pobjedom osigurali prvo mjesto na regiji te nam sad predstoji čekati ždrijeb završnice Prvenstva Hrvatske.

S obzirom na mini pripreme kroz koje kadeti našeg kluba prolaze ovaj rezultat još ima veće značenje, a i jako je bitno da su svi igrali te odradili prema trenerovim zamislima. Od samog početka naša momčad se nametnula na terenu čvrstinom i brzinom te smo već nakon 10 minuta imali ogromnu prednost od 10:3. Do poluvremena to je u nekim trenucima bilo i 9 razlike, a na odmor se otišlo sa 11:19.

U drugom dijelu su i domaćini pokazali svoju raskoš te su u jednom trenutku uspjeli doći čak na minus 2, ali su Bjelovarčani opet dodali gasa te mirno priveli utakmicu kraju.

Završnica Prvenstva Hrvatske održat će se u Poreču od 24. do 28. svibnja te je pred našom momčadi još puna 2 tjedna priprema za vrhunac sezone. Čestitamo na prvom mjestu!

Čakovec – Bjelovar 28:33 (11:19)

Bjelovar: Kožalski, J. Čulo 1, Švenda 3, L. Čulo 1, Medvedović, Brletić 5, Tomljanović 1, Tuković, Šogorić 1, Jandroković 3, Dožudić 1, Mihailić 4, Šukman 9, Perok 1, Ač 3. Trener: Mario Ladić.