Selekcija U13 trenera Dozana je dvjema pobjedama ovaj vikend došla na samo 2 boda od osiguravanja nastupa na završnici, a za očekivati je da će to ostvariti bez problema u 5 preostalih utakmica. To je prva selekcija koja je ove sezone ostvarila ovaj veliki uspjeh za odlazak među odabrane ekipe u državi.

Na gostovanju u Koprivnici su protiv vrlo jakog domaćina ostvarili pobjedu u tvrdoj utakmici rezultatom 16:13. Do tog uspjeha došli su jako čvrstom i dobrom igrom u nastavku utakmice gdje su okrenuli vodstvo domaćina od dva razlike koje je bilo na semaforu 13 minuta do kraja.

U drugoj utakmici imali su dosta lakši posao protiv Čakovca kojeg su svladali uvjerljivo sa 26:18. Tokom cijele utakmice naši dečki su imali vodstvo te su mirno priveli utakmicu kraju.

Nakon odigranog 12. kruga Bjelovar 1 drži 3. poziciju sa 32 osvojena boda dok je Bjelovar 2 na 12. mjestu sa 4 boda. Slijedeće utakmice bi naše ekipe trebale igrati na domaćem terenu protiv RK Varaždina.

Bjelovar - Koprivnica 16:13 (7:8)

Bjelovar: Gusak 1, Berec 4, Zimet 2, Đurin, Lalatović, Cikoja 2, Kudumija 3, Čavlović, Radičević, Vozdecki, Obran, Žulić, Vukalović 4, Mihailić, Kožalski. Trener: Zlatko Dozan.

Bjelovar - Čakovec 26:18 (15:10)

Bjelovar: Gusak 1, Berec 4, Zimet 3, Đurin, Lalatović 2, Cikoja 4, Kudumija 6, Čavlović, Radičević 1, Vozdecki 1, Obran, Žulić, Vukalović 4, Mihailić, Kožalski. Trener: Zlatko Dozan