U nastavku Lige za ostanak naša momčad ugostila je prvoplasirani Metković u utakmici koja je nama bila puno bitnija, ali je rezultat, nažalost, otišao na stranu Metkovaca.

Od samog početka utakmice vidio se neki grč u igri naše momčadi što su gosti iskoristili te ubrzo poveli sa tri pogotka razlike. Pred sam kraj poluvremena uspjeli smo izjednačiti, ali je završnica poluvremena opet pripala Metkoviću koji na odmor odlazi sa 14:11.

U prvih 15 minuta nastavka igrali smo neprepoznatljivo što su iskusni gosti iskoristili i pobjegli na ogromnih 13:21. No, tada je proradio bjelovarski inat te uz nekoliko obrana vratara Grgića vraćamo se u igru te imamo šanse za potpuni preokret, ali smo promašili neke izrađene situacije te su gosti uspjeli sačuvati svoju prednost do kraja utakmice.

U slijedećem kolu gostujemo kod posljednje plasiranog Zameta koji igra sve bolje, a nama je imperativ pobjeda kako bi zadržali nade u ostanak. Utakmica se igra u Rijeci 18. ožujka.

Bjelovar – Metković Mehanika 25:28 (11:14)

Bjelovar: Trninić, Jurišić 1, Potnar, Ćurić 4, Kozić, Komar, Šehić, Jurjević 1, Lulić 2, Grgić (11 obrana), Šimunović, Došljak 3, Valinčić 4, Vidović, Lukačec 10, Tuković. Trener: Hrvoje Cikoja.