U drugom kolu Lige za prvaka naši dečki su opet bili u gostima, ovoga puta kod momčadi Varaždin 1930 te su ostvarili izrazito bitnu pobjedu na gostujućem terenu s obzirom da slijedeći tri utakmice igraju na domaćem terenu i s pravom se mogu nadati uspješnom nastavku lige.

Na ovo gostovanje opet nismo išli kompletni, ali su igrači pokazali karakter te veliku dozu borbenosti, poglavito u obrani te onda ni rezultat nije izostao. Na početku su domaćini poveli, ali su se Bjelovarčani brzo konsolidirali u obrani te su uspjeli doći do lakih golova što nas je odvelo na prednost od 5 pogodaka na poluvremenu.

U drugom dijelu imali smo jednu crnu rupu i dopustili smo Varaždincima da se primaknu na samo jedan razlike, ali smo serijom od 3:0 opet otišli u mirne vode. Konačan rezultat možda nije ni realan jer smo do pola minuter prije kraja imali 3 razlike, ali su domaćini iskoristili igrača više te u zadnjim sekundama smanjili na konačnih 21:22.

U slijedećem kolu već ove subote u našoj dvorani domaćini smo Čakovcu, utakmica počinje u 14:00.

Varaždin 1930 – Bjelovar 21:22 (9:14)

Bjelovar: Kožalski, J. Čulo 3, Švenda, L. Čulo 4, Brletić, Tuković, Tomljanović, Šogorić 2, Perok 1, Mihailić 5, Šukman 7, Budemac, Medvedović. Trener: Mario Ladić.