U prvom kolu Lige za prvaka u kojoj sudjeluju četiri momčadi, Čakovec, Koprivnica, Varaždin 1930 te naša momčad, Bjelovarčani su poraženi na gostovanju u Koprivnici. Nažalost, nije to najbolji start u mini ligu iz koje dvoje prvoplasiranih idu na završnicu krajem svibnja, ali je preostalo još pet utakmica za popraviti sve.

Rotacija naše ekipe je bila smanjena zbog nekih ozljeda i bolesti pa je možda i umor kumovao lošem rezultatu. Koprivnica je bolje otvorila susret i stvorila prednost od tri razlike, ali do sredine poluvremena su naši dečki uspjeli to smanjiti na samo jedan gol zaostatka. Nakon toga, nekoliko vezanih promašaja te domaćini odlaze na ogromnih 17:10.

U drugom dijelu igralo se na mahove pa su tako Bjelovarčani se vraćali na tri pogotka razlike pa opet domaći odlaze na šest i tako nekoliko puta. U konačnici je završilo 27:24 za Koprivnicu, a najviše možemo kriviti svoje promašaje bez kojih bi sigurno imali povoljniji rezultat.

U slijedećem kolu 04./05. ožujka gostujemo u Varaždinu.

Koprivnica – Bjelovar 27:24 (17:11)

Bjelovar: J. Čulo 1, L. Čulo 2, Dožudić 1, Švenda 3, Tomljanović 2, Perok, Kožalski, Budemac, Šogorić, Brletić 3, Mihailić 4, Šukman 8, Antolović, Medvedović, Tuković. Trener: Mario Ladić.