Naša ekipa je u drugom kolu Lige za ostanak nakon dugo vremena ostvarila prvenstvenu pobjedu i to u iznimno važnom trenutku protiv odlične ekipe iz Varaždina.

Znalo se je kakav je ulog za nas u ovoj utakmici stoga je ekipa spremno ušla u utakmicu od prve minute te smo odmah preuzeli vodstvo. Nažalost, bez obzira na odličnu obranu te sjajnog vratara Grgića nismo se uspjeli odlijepiti na veću prednost do poluvremena koje je završilo 13:11.

U nastavku utakmice zaigrali smo još bolje i raznovrsnije u napadu, obrana i vratar su i dalje odlično funkcionirali te se prednost penjala iz minute u minutu. Do kraja utakmice to je već bila ogromna razlika te je odlično ispunjeno gledalište uživalo u potezima naših igrača koji su na kraju ispraćeni s terena gromoglasnim pljeskom.

U slijedećem kolu gostujemo u Rudama kod Rudara u subotu u 18:30 te se nadamo da ćemo uspjeti dohvatiti bitan trijumf u gostima koji bi nam puno značio u daljnjoj borbi za opstanak.

Bjelovar – Varaždin 1930 33:22 (13:11)

Bjelovar: Prvonožac (1 obrana), Valinčić 2, Trninić 1, Jurišić 5, Potnar, Ćurić 4, Kozić, Komar, Šehić 1, Lacković 1, Jurjević 3, Lulić 7, Grgić 2 (20 obrana), Šimunović, Došljak 1, Lukačec 6. Trener: Hrvoje Cikoja.