U prvom kolu Lige za ostanak naši rukometaši su upisali poraz minimalnom razlikom na gostovanju u Kaštelama. To nas je, nažalost, malo bacilo unatrag, ali je devet utakmica pred nama u kojima ćemo, vjerujemo, ostvariti glavni cilj, a to je ostanak u društvu najboljih.

Sama utakmica je bila neizvjesna, a sami početak je pripao nama gdje smo održavali prednost velikom borbenošću i trudom. Kako se bližio kraj poluvremena tako su domaćini prešli u vodstvo, ali smo do predaha uspjeli stići njihovu prednost te u svlačionicu otišli sa egalom.

Početkom nastavka ista slika, naše vodstvo, ali onda nekoliko minuta dekoncentracije koje su nas dovele u minus od 4 pogotka. Davali smo sve od sebe te uspjeli smanjiti, no u zadnjih 6-7 minuta smo napravili nekoliko pogrešaka što je u konačnici presudilo da utakmica ode na stranu Kaštelana.

U slijedećem kolu na domaćem terenu dočekujemo vrlo jaki Varaždin gdje ćemo tražiti prvu pobjedu u Ligi za ostanak. Utakmica počinje u subotu u 19:14 te pozivamo sve navijače da nam pomognu u ostvarenju našeg cilja.

Kaštela – Bjelovar 29:27 (15:15)

Bjelovar: Prvonožac (3 obrane), Valinčić, Trninić, Jurišić 1, Potnar, Ćurić 5, Kozić, Komar, Šehić 4, Jurjević 7, Lulić 2, Grgić (9 obrana), Budemac, Došljak 3, Vidović, Lukačec 5. Trener: Hrvoje Cikoja.