U svojevrsnom derbiju prvenstva naši rukometaši su se uputili put Čakovca gdje su omjerili snage sa momčadi s kojom su dijelili prvo mjesto ljestvice. To je bio nastavak prvenstva 3. HRL sjever u kojoj četiri momčadi pretendiraju na naslov i ulazak u drugu ligu.

Naši igrači su ušli u susret izrazito agresivno u obrani te smireno u napadu što je rezultiralo vodstvom od 5:0 u 11. minuti. Središnju dionicu prvog dijela se igralo gol za gol, ali do poluvremena su Bjelovarčani uspjeli povećati prednost na 9:16.

Početkom nastavka su Čakovčani probali sve kako bi uspjeli vratiti se u susret te su uspjeli doći do 15:18, ali tada opet na scenu nastupa granitna obrana te sa nekoliko lakih golova prelamamo utakmicu serijom 5:0. Do kraja utakmice se prednost samo povećavala te je završilo sa pomalo nestvarnih 12 pogodaka razlike u našu korist. To je ibla još jedna odlična predstava ove ekipe koja igra sve bolje kako prvenstvo odmiče.

U slijedeća dva kola gostujemo, prvo kod Ilove u Grubišnom Polju, a zatim protiv Garešnice.

 

Čakovec II - Bjelovar II 22:34 (9:16)

Bjelovar II: J. Čulo 1, L. Čulo 3, Kojić 4, Lacković 5, Brletić 1, Tuković, Ivančan 4, Perok 3, Tomljanović 1, Budemac 1, Valpotić, Komar 5, Švenda 1, Mihailić 5, Šukman. Trener: Mario Ladić.