U posljednjem krugu su naši kadeti gostovali u Čakovcu protiv istoimenog domaćina te momčadi Koprivnice. Bjelovarčani su pod vodstvom novog trenera tražili barem 2 boda radi sigurnog plasmana u doigravanje za odlazak na završnicu. U tom naumu su uspjeli premda bi zbog drugih rezultata uspjeli proći i bez osvojenih bodova, ali su svojom borbenošću i igrom uspjeli ostvariti prvotni plan.

U prvoj utakmici su igrali protiv domaćina u utakmici u kojoj su obje ekipe imali svoja razdoblja igre te su se momčadi izmijenjivale u vodstvu tokom cijele utakmice. U konačnici su slavili domaćini sa 24:23 s time da naši dečki nisu iskoristili zadnji napad kojim su mogli uzeti bod.

Odmah nekoliko minuta nakon toga su opet izašli na teren protiv odmorne ekipe Koprivnice. U toj utakmici punoj nervoze stalno smo lovili rezultat do 10-ak minuta prije kraja. U tim zadnjim minutama smo preuzeli vodstvo te ga nismo ispuštali do kraja ostvarivši pobjedu od 27:25.

Na završnoj ljestvici naša momčad je završila na diobi drugog mjesta sa 20 osvojenih bodova te nam sad predstoji pričekati raspored doigravanja u kojem će se odlučivati o putnicima za Poreč.

 

Čakovec - Bjelovar 24:23 (11:12)

Bjelovar II: J. Čulo 3, L. Čulo, Dožudić, Kojić, Švenda 2, Tomljanović, Perok 2, Kožalski, Šogorić, Ač, Brletić 4, Mihailić 5, Šukman 7, Antolović, Tuković. Trener: Mario Ladić.

 

Bjelovar – Koprivnica 27:25 (14:13)

Bjelovar II: J. Čulo 1, L. Čulo 3, Dožudić 1, Kojić 1, Švenda 8, Tomljanović 2, Perok 2, Kožalski, Šogorić, Ač, Brletić 3, Mihailić 3, Šukman 3, Antolović, Tuković. Trener: Mario Ladić.