Nakon ne baš dugačke stanke nastavljeno je prvenstvo regije Sjever za generaciju U 15 kad je našim dečkima u goste došao Daruvar. To je bio svojevrsni derbi kola jer smo sa Daruvarom susjedi na tablici pa su bodovi bili jako važni u toj utakmici.

Od samog početka je ekipa trenera Privšeka preuzela vodstvo koje se povećavalo iz minute u minutu pa je na semaforu stajalo visokih 13:5 u 11. minuti utakmice. Nakon toga je uslijedio pad u igri Bjelovara te je Daruvar uspio do poluvremena smanjiti na 14:12.

U drugom dijelu se u početku igralo gol za gol, ali je opet Bjelovar napravio malu seriju te pobjegao na nedostižnu prednost. Utakmica je završena rezultatom 27:22 čime je naša ekipa učvrstila svoju 3. poziciju na tablici sa ukupno 13 osvojenih bodova.

Slijedeće kolo nam donosi derbi u gostima kod prvoplasirane Koprivnice koja ima bod više od naše ekipe. Utakmica se igra u subotu u 17:00.

Bjelovar - Daruvar 27:22 (14:12)

Bjelovar: Žulić, Mladenovski, Nadilo 3, Švenda 2, Plentaj 4, V. Rakačić, Matić, Đipalo, Šurić 2, Pandža, Mrkša 5, Fištrović 7, Ognjanac, T. Rakačić 2, Novak 1, Budemac 1. Trener: Hrvoje Privšek