Ovu nedjelju se u našoj dvorani odigralo nekoliko pripremnih utakmica za mlađe dobne uzraste pri čemu su nam gosti bili iz MRK Ivanić te RK Požega.

Prvi su na parket izašle generacije U 15 gdje je Bjelovar samo dan nakon prvenstvene utakmice ugostio MRK Ivanić te u neizvjesnom susretu slavio sa 31:30.

Nakon toga su igrane utakmice trokut turnira za generaciju U 13. Bjelovar je u prvoj utakmici uvjerljivo svladao MRK Ivanić rezultatom 23:8, nakon toga je Ivanić bio bolji od Požege sa 23:18 dok su u zadnjoj utakmici gosti iz Požege svladali naše dečke sa 22:21.

Za kraj dana su igrali dječaci uzrasta U 11 gdje je Bjelovar ostvario jednu pobjedu i jedan poraz. U prvoj utakmici su svladali Požegu 21:20 da bi nakon toga izgubili od Ivanića sa 22:8. U zadnjoj utakmici turnira Ivanić je bio bolji od Požege sa 18:9.

Naši mladi rukometaši i dalje nastavljaju sa pripremama za proljetni dio kako bi ostvarivali što bolje rezultate, a to se i vidi na svakodnevnim treninzima koliko napreduju i koliko napora ulažu u svoj napredak.